top of page

Informatie

WhatsApp Image 2023-04-04 at 20.27.31 (2).jpeg

Accommodatie

 

Iedere bewoner heeft een eigen studio van ongeveer 28m2, met hierin een eigen douche en toilet. 

Daarnaast hebben we een algemene keuken/huiskamer waarin gezamenlijke maaltijden gebruikt kunnen worden en waar men ook gewoon gezellig samen kan zijn.

Uiteraard is er goede WIFI en hebben we een TV en XBOX voor gezamenlijk gebruik.

Er zijn 4 kamers aanwezig, we houden het bewust klein en daardoor overzichtelijk.

De Boerderij en omgeving willen we graag rookvrij houden.

Chaam3.jpg

Buiten Leven

 

De Boerderij ligt heerlijk rustig en heeft voldoende mogelijkheden tot ontspanning. Zo kan men heerlijk wandelen/fietsen/paardrijden in de nabij gelegen bossen Ook is er op nog geen 500 meter een vogelkijk plek waar men uren de vogels die er neerstrijken kan bestuderen. Op 1,5 km is er een camping met o.a. een overdekt zwembad en een BMX baan. Natuurlijk kan men zich ook aansluiten bij diverse plaatselijke verenigingen.

In en om het huis kan men helpen met dieren verzorgen, de moestuin en siertuin onderhouden, zwemmen in het zwembad. Kortom we vinden het heel belangrijk dat je doet wat je leuk vindt, alleen wanneer je ontspannen bent kun je jezelf optimaal ontwikkelen is onze visie.

Zorg

 

De benodigde zorg wordt geleverd door Natasja, zij zal je aanspreekpunt worden bij vragen en zal in overleg een zorgplan opstellen. Natasja werkt al sinds 1995 in de zorg als verpleegster zowel in het verpleeghuis als de laatste 20 jaar in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Naast kennis over autisme is er ook veel kennis over Gluten intolerantie en andere voedingsproblematiek aanwezig.

Mocht meer dan "standaard" zorg nodig zijn dan kan er in overleg een experts ingehuurd worden.

Indicatie

Het verblijf op de boerderij kan betaald worden met een PGB vanuit de WMO/WLZ Ook zonder een indicatie kan men op partikuliere basis bij ons verblijven. Voorwaarde is uiteraard dat je een bepaalde mate van zorg nodig hebt.

bottom of page